LOADING

Type to search

Tórur Mortensen bøtti um føroyska metið í trýstøkk

Lop tíðindi úrslit

Tórur Mortensen bøtti um føroyska metið í trýstøkk

Í síni næstu kapping eftir at at Tórur flutti til Aarhus legði hann 21 centimetrar omaná føroyska metið. Metið, sum hann setti í somu høll, hann nú venur í, náddi sostatt at blíva 4 ár og 1 dag gamalt.

Kappingin byrjaði ikki eftir ætlan. Aftur hesaferð argaði atrenningin. Í fyrstu trimum lopunum miseydnaðist atrenningin heilt, og blivu tey tí ikki máta. Í fjórða tók hann eitt róligt lop, og kom út á 14,33 m, fyri aftur í næstsíðsta lopið at gera yvirtrakk. Tórur var sostatt 25 centimetrar aftanfyri tann fremsta undan síðsta umfarið. Her fekk hann tó betur skil á atrenningina, um enn ferðin ikki var optimal. Hann leypur tó væl, og tá máta var segði mátibandi 14,99 m. Føroyskt met og aftur vann hann kappingina.

Í løtuni er Tórur nummar tvey á norðurlendska avrikslistanum fyri veturin 2020-21. Enn er árið tó ungt, so vantandi fara fleiri at gera um seg, umframt at Tórur við verandi gongd vantandi tekur seg fram eisini. Um sammet verður við avrikslistan fyri 2019-20, sum var áðrenn Corona rakti, so hevði hann við úrslitinum í Aarhus ligið sum nummar 15 við ársenda.

Næsta kappingin hjá Tórur verður komandi vikuskiftið í Keypmannahavn, har hann vónandi fær atrenningina at sita betur. Eftir tað, er tað so dysturin um danska meistaraheitið eina viku seinni, sum er primera málið í vetur.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending & Hot